Op je website staat:

“Als kind droomde ik ervan om een fee te zijn, om met een toverstokje voor iedereen die het moeilijk had problemen als sneeuw voor de zon te kunnen laten verdwijnen.”

Dit heb je letterlijk met mij gedaan.
Ik kwam +/- een jaar geleden voor het eerst bij je met al mijn klachten, obstakels en problemen.
Na elke behandeling ging ik een stuk beter de deur uit en kon ik de wereld en mijn bedrijf weer een stuk beter aan. Je nam steeds ruim de tijd en als je iets tegen kwam waar je het antwoord niet direct op wist, ging je op zoek tot dat je probleem getackeld had.

Ik heb je leren kennen als een eerlijk, oprecht en mooi mens met een toverstaf met een heel groot bereik. Je hebt mij héél erg geholpen mijzelf en mijn bedrijf weer op de rails te zetten. Ik hoop dat veel mensen gebruik gaan en mogen maken van jouw “toverkunsten”. Want begrijpen doe ik het niet en sta nog regelmatig versteld hoe kinesiologie werkt, maar weet 1 ding zeker HET WERKT.

Heel veel succes met je mooie werk.
Creatieve groet,
Maaike Bloemsma
Bloemsma Creatieve Verwerking
bloemsmacreatieveverwerking.nl