Met een grote glimlach komt hij op me aflopen. Het eerste wat hij zegt, is: ‘Het werkt nu al!’

MOE EN KOUD

Zes dagen geleden deed Mark (niet zijn echte naam) een sessie bij mij omdat hij moe was en sinds een tijd last had van koude handen en koude voeten. Ik heb in de sessie uitgetest wat Mark nodig heeft om weer meer energie te hebben èn het probleem van de koude handen en voeten op te lossen.

PRACHTIG CADEAU

Nu kom ik Mark toevallig tegen en kijkt hij alsof hij net een prachtig cadeau uit heeft gepakt. Een met zorg uitgekozen, mooi ingepakt cadeau, dat een schot in de roos blijkt te zijn.

HET HELE JAAR DOOR EEN SOORT KERSTMAN

Ik voel me bevoorrecht. Want dit is mijn werk. Ik ben het hele jaar door een soort Kerstman. Ik mag het hele jaar door met zorg gekozen cadeautjes uitdelen.

Met mijn kennis van kinesiologie en kennis van allerlei mentale, emotionele en fysieke gezondheidsproblemen maak ik het hele jaar door mensen blij. Mensen komen meestal moe, gestrest, uit balans, met een probleem of met zijn minst met een uitdaging mijn praktijkruimte binnen en gaan met meer energie, ontspannen, weer in balans of met een oplossing weer de deur uit.

IK HAD HET ZELF OOK

Waar ik heel blij van word, is mensen helpen die zich al een tijd moe voelen en het koud hebben, last hebben van hersenmist en andere vage klachten. Deze klachten had ik zelf ook en ik voel me nog bijna dagelijks dankbaar dat ik het op een natuurlijke manier heb kunnen keren.

Dit is waar ik me komend jaar op ga richten. Op mensen met deze klachten. Omdat ik weet wat een enorme impact het heeft. Omdat ik ervaren heb dat het kan voelen alsof het nooit meer over gaat. Omdat ik het juist deze mensen zo enorm gun dat zij ook gaan zeggen: ‘Het werkt nu al!’