Voordat ik jou leerde kennen had ik nog nooit van Kinesiologie gehoord, laat staan er iets mee gedaan. Ik begon ruim een half jaar geleden met een workshop Kinesiologie bij jou om gewoon eens te kijken wat het nu is. Kijken of het een mooie aanvulling zou zijn voor mijn coaching klanten of dat ik er wellicht zelf iets aan zou hebben. Nou, dat heb ik geweten!

De dingen die je me liet ervaren tijdens de workshop waren zo bijzonder, dat ik meteen mijn eerste consult bij je heb ingepland. En wat ik dacht te kunnen bereiken met jouw hulp is veel meer geworden.

De eerste sessie kwam ik alleen met het verzoek om een soort reset van mijn lijf. Ik wilde graag alle meridianen weer laten stromen. Wat volgde waren nog een aantal sessies, met iedere keer weer de ervaring dat ik met meer energie wegging dan dat ik bij je binnenkwam.

Ik vind je een fantastisch mens én een echte professional. Bij jou voel ik me op mijn gemak en zonder oordeel help je me af van dingen waar ik jaren last van heb gehad.

Om een concreet voorbeeld te noemen:

Ik voelde me altijd verantwoordelijk voor iedereen. Nou, dat is een flinke last kan ik je vertellen. Ik wist er wel mee om te gaan, maar het echt kwijtraken lukte me niet. Tijdens 1 sessie heb je me niet alleen laten voelen én geloven dat ik alleen verantwoordelijk ben voor mijzelf en mijn gezin, maar heb je ook nog eens mijn geldblokkade weggenomen.

Dit is maar een klein, maar wel heel belangrijk, onderdeel van waar jij me mee hebt geholpen in de afgelopen maanden.

Ik kan het iedereen aanbevelen om met jou te werken aan blokkades en overtuigingen die groei van jezelf en je bedrijf in de weg staan.  En eerlijk is eerlijk, die hebben we allemaal!

Dank je wel Irene!

Liefs, Stephanie
KIES Company
www.kiescompany.nl