Afspraak

Hieronder kun je zelf je afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Hiernaast kun je jouw afspraak inplannen.

  • Selecteer eerst welke afspraak je wilt maken.
  • Klik vervolgens op ‘Volgende Stap’ en kies daarna de datum en tijd waarop je een sessie wilt inboeken. Daarna vul je jouw persoonlijke gegevens in en boek je de afspraak. Binnen een paar minuten ontvang je een bevestigingsmail.
  • Als je komt voor (fysieke) klachten, kun je – afhankelijk van jouw verzekeraar – de sessies deels vergoed krijgen. Je kunt bij jouw eigen verzekeraar navragen of kinesiologie of natuurgeneeskunde vergoed wordt. Ik ben aangesloten bij de VBAG en het RBCZ.
  • Maak je een afspraak voor zakelijke coaching, dan kan dat niet. Op het intakeformulier kun je aangeven of je wat het doel van de sessies is.
  • De prijs is voor particuliere sessies inclusief btw, voor zakelijke klanten exclusief btw.

Als je een afspraak hebt ingepland, krijg je binnen een paar minuten een bevestiging in je mailbox. Wanneer het je eerste afspraak is bij mij in de praktijk, neem je de ingevulde vragenlijst en de ingevulde en ondertekende behandelovereenkomst mee. Je mag ze me ook mailen, als je dat fijner vindt. Het mailadres staat onderaan de vragenlijst.

Twee dagen van te voren krijg je een herinnering van je afspraak. Tot dan moment kun je nog zonder kosten annuleren, daarna niet meer. Op het afgesproken moment zie ik je graag bij mij in de praktijk, tot dan!

Ik ben aangesloten bij: